Feestverhuur Van Rompaey

Feestverhuur Van Rompaey

Laat het feest beginnen!

Is het uw tijd om te feesten?  Organiseert u een bedrijfsreceptie?  Waagt u zich aan het opzetten van een evenement?  Feestverhuur Van Rompaey staat u bij in het samenstellen van een onvergetelijk concept.

De inrichting van uw idee wordt verzorgd met kwalitatief materiaal dat gaat van budget, klassiek tot de meest trendy feestmaterialen.  Wij verhuren meubilair, keukenmateriaal, toestellen en alle tafelbenodigdheden.

Indien wenselijk, vind u bij Feestverhuur Van Rompaey het comfort van één aanspreekpunt voor de gehele organisatie.  Door onze expertise weten wij ons bij te staan door de juiste leveranciers en specialisten zodoende deze extra service te kunnen aanbieden.

Geen feest zonder hapje en drankje of zelfs een uitgebreid diner?  Wij werken reeds tien jaar samen met culinaire vakspecialisten die elk een andere focus hebben.  Wij brengen u in contact met de meest geschikte cateringpartij. 

Reeds 13 jaar verhuren wij feestmateriaal aan zowel particulieren, horeca, bedrijven en evenementen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven naar samenwerkingen op maat.

Leveren doen wij voornamelijk in regio Antwerpen, Geel, Turnhout, Mol, Hasselt, Lommel, Herentals, Lier, Heist-op-den-Berg, Mechelen en Aarschot.

U kan bij ons ook terecht voor de aankoop van tafel – en keukenbenodigheden, met in het bijzonder de meest trendy glazen en servies.

Laat het feest beginnen!


Feestverhuur Van Rompaey

Contact Info

Feestverhuur Van Rompaey

Herenthoutseweg,194

2200 - Herentals

+32 (0)14 51 88 76

feestverhuurvanrompaey.be/welkom/

info@f-v-r.be

https://www.facebook.com/feestverhuurvanrompaey/